کد خبر: ۴۴۲۳۰۷
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۰
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۵۶

دغدغه عجیب جلیلی؛ «کافه‌ها جای خانواده را گرفته‌اند!»

جلیلی با انتقاد از افزایش کافه‌ها در تهران، آن را نشانه شکل‌گیری سبک زندگی جدید دانست؛ اما این نگاه پرسش‌هایی درباره برداشت محدود از تحولات اجتماعی و فرهنگی برمی‌انگیزد.

جلیلی با انتقاد از افزایش کافه‌ها در تهران، آن را نشانه شکل‌گیری سبک زندگی جدید دانست؛ اما این نگاه پرسش‌هایی درباره برداشت محدود از تحولات اجتماعی و فرهنگی برمی‌انگیزد.

 
جلیلی در سخنان خود تأکید کرد که کافه‌ها جای دورهمی‌های خانوادگی را گرفته‌اند و باید به تبعات این روند توجه کرد. 

 
سعید جلیلی می‌گوید که کافه‌های فراوان در تهران یعنی سبک زندگی جدید؛ اینها با چه نگاهی شکل می‌گیرد؟

سعید جلیلی، نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی در ویدیویی که از او منتشر شده گفت: من از محل دفترمان تا اینجا که آمدم، شاید در همین یک سال گذشته من در همین مسیر تعداد فراوانی (کافه) می‌بینید، کار می‌شود که یک فرهنگ جدید یک سبک زندگی که در این پارادایم و چارچوب هست که کافه‌های فراوان ایجاد شوند.

 

وی افزود: دیگر لازم نیست خانواده دور هم باشند، این جا خوب است. تنها برو آنجا دو سه ساعت باش و برو

جلیلی در ادامه بیان کرد: شما در مسیرتان ببینید چندتا کافه جدید درست شده، اینها با چه نگاهی شکل می‌گیرد با چه چیزی دنبال می‌شود بعد تبعات و آثارش چیست.