کد خبر: ۴۳۶۵۶۴
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۴
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۱۶۲

شب شهادت ابراهیم رئیسی بر خانواده او چه گذشت؟/ شهید رئیسی در رفت‌وآمد به منزل مادر رعایت می‌کرد تا کسی متوجه نشود

سیدعلی رئیسی درباره شهادت ابراهیم رئیسی عنوان کرد: شب حادثه، ما به همراه ملت تا صبح بیدار و نگران بودیم و تا روز دوشنبه 31 اردیبهشت ساعت 8 صبح که خبر تأسف‌بار حادثه اعلام شد، در غم و اندوه سوختیم.

سیدعلی رئیسی درباره شهادت ابراهیم رئیسی عنوان کرد: شب حادثه، ما به همراه ملت تا صبح بیدار و نگران بودیم و تا روز دوشنبه 31 اردیبهشت ساعت 8 صبح که خبر تأسف‌بار حادثه اعلام شد، در غم و اندوه سوختیم.
 سید علی رئیسی برادر شهید ابراهیم رئیسی در گفتگویی به ابعاد کمتر دیده‌شده رئیس جمهور سابق و هم‌چنین به وجه شخصی و خانوادگی او پرداخت.

 سیدعلی رئیسی عنوان کرد: ایشان ابتدا بر اساس شایستگی‌شان دادیار دادسرای انقلاب کرج بودند و بعد از مدتی با ابلاغ شهید قدوسی دادستان کل انقلاب اسلامی و سپس حجت‌الاسلام سید حسین موسوی‌تبریزی به سمت دادستان انقلاب اسلامی کرج منصوب و بعد از آن به‌صورت هم‌زمان و با حفظ سمت به دادستانی همدان هم برگزیده شده و بعد از مدتی از دادستانی کرج رفت. هم‌چنین، شهید رئیسی از سوی حضرت امام(ره) ماموریت‌های ویژه‌ای برای رسیدگی به پرونده‌های خاص و مسائل ویژه در چند استان دریافت کرد.

اوافزود: در دستگاه قضایی که هر دو فعال بودیم، فضای مشترک کاری نداشتیم. ایشان نیز در سخنرانی‌های سیاسی و انتخاباتی خود گفته بود از خانواده خود در کار استفاده نخواهند کرد. بنده هم موافق بودم.در این زمینه هر دو مثل هم فکر می‌کردیم و بر اساس چارچوب‌ها و ارزش‌های مشترک، یک تفاهم دوجانبه داشتیم. البته در ایام ریاست قوه قضائیه به‌سبب کمبود جدی قضات در آن برهه، ایشان از بنده برای همکاری مجدد در دیوان عالی دعوت داشت ولی بنده می‌گفتم که ما کنار یکدیگر نباشیم بهتر است.

خبرهای مرتبط
ویژگی های ابراهیم رئیسی از نگاه مهرداد بذرپاش/ کشور را نمی‌شود با نگاه باندی اداره کرد/ شهید ما اکنون در اعلی‌علیین است
ادعای نماینده نزدیک به سعید جلیلی درباره نمایندگان جنجالی شد/ حقوق مجلسی ها ۴۰ میلیون است/ فقط از دانشگاه حقوق می گیرم/ برخی‌ ها صاحب ۵۰ ملک شدند
چرا مهرداد بذرپاش سوار بالگرد ابراهیم رئیسی در روز سقوط نشده بود؟/ وسایل شخصی من در آن بالگرد بود اما.../اهالی روستا هم صدایی از انفجار نشنیده بودند
او اضافه کرد: مقطع کوتاهی هم در ایامی که ایشان تصدی تولیت آستان قدس رضوی را داشته و در مشهد مقدس مستقر بود، از من برای همکاری با آستان قدس دعوت شد که به‌عنوان عضو هیأت مدیره غیرموظف در دفتر آستان قدس در تهران همکاری کردم.

او همچنین در خصوص فیلمی که از منزل ساده مادرشان منتشر شد، گفت: منزل مادر ما در منطقه متوسط است. شهید رئیسی در رفت‌وآمد به منزل مادر رعایت می‌کرد تا کسی متوجه نشود و واقعاً هم همسایگان دوردست نمی‌شناختند و بعد از شهادت باخبر شدند. البته برخی همسایگان مجاور مطلع بودند. حتی بنده هم شناخته‌ شده نبودم و در شهر و محله رفت‌وآمد داشتم و بعد از شهادت ایشان، شناخته شدیم و مردم کم و بیش مطلع شدند.

سیدعلی رئیسی درباره تعابیر رهبر انقلاب درباه ابراهیم رئیسی گفت: فرمایشات مقام معظم رهبری درباره ایشان جامع و مانع است و ایشان در خصوص روحیه خستگی‌ناپذیری، جامع‌الاطراف بودن شخصیت شهید رئیسی و تعابیر مشابه دیگر بیان فرموده‌اند که در رسانه‌ها منعکس است، هم‌چنین ایشان به حماسی بودن شهادت شهید رئیسی اشاره داشتند. اخویِ ما عالم و عامل بوده و در کاری که انجام می‌داد، عمل‌کننده به وظایف قانونی و منویات مقام معظم رهبری بود، به‌یاد ندارم که ایشان خود را در تصمیمات لحاظ کند و فقط کار را مد نظر می‌گرفت. فرمایشات مقام معظم رهبری درباره شهید رئیسی، یک الگوی رفتاری و نقشۀ راه برای دیگران است تا با الگوبرداری از خصوصیات شخصیتی و مردم‌داری ایشان، در مسیر خدمت به مردم و حل مشکلات گام بردارند.

برادر ابراهیم رئیسی درباره چگونگی اطلاع او و خانواده از سقوط هلیکوپتر رئیس جمهور سابق عنوان کرد: ما اخبار را از طریق رسانه‌ها و تلویزیون دنبال کردیم؛ اگرچه برخی اخبار ضد و نقیض نیز منتشر می‌شد. عده‌ای خبرهای امیدوارکننده‌ای می‌دادند و ما تا صبح منتظر روشن شدن ماجرا بودیم. امید داشتیم که ایشان زنده باشند.

او اضافه کرد: ممکن است در این حادثه کوتاهی‌ها، ترک فعل‌ها یا عدم رعایت نظام‌های فنی و قانونی رخ داده باشد. با این حال، اهتمام دلسوزانه مقام معظم رهبری و دستور ایشان برای بررسی فوری و دقیق حادثه در بالاترین سطح نیروهای مسلح، مایه امیدواری و تقدیر است. کارگروه مسئول بررسی نیز به این نتیجه رسید که خرابکاری، عامل تروریستی یا عامل انسانی در این حادثه دردناک دخیل نبوده و یا مستندی در این زمینه تا زمان اعلام گزارش به‌دست نیامده است. عوامل ذی‌ربط نیز مسئله را بررسی و از طریق رسانه ملی اطلاع‌رسانی کرده‌اند.

وی در ادامه گفت: با این وجود، با توجه به حوادث بعدی از سوی دشمن علیه برخی از سران جبهه مقاومت، نظیر ترور مهمان عزیزمان، شهید هنیه در تهران، و پیش از آن ترور دانشمند هسته‌ای شهید فخری‌زاده و...، همچنین سوالات و ابهاماتی که برای خواص وجود داشت، نظیر فرمایش رئیس محترم جمهور، جناب آقای دکتر پزشکیان (قبل از تصدی ریاست جمهوری) که در فضای مجازی مشاهده شد و نیز ابهامات مطرح شده از سوی ایشان و سایرین، نافی بررسی جامع و اظهارنظر حقوقی و قضایی و… ، مقامات محترم مسئول و ذی‌صلاح قوه قضائیه در زمینه حادثه مورد اشاره نخواهد بود و چنانچه قوه محترم قضائیه در این زمینه اقداماتی انجام داده، ارائه آن در رسانه ملی در این مدت قریب یک‌سال از شهادت ایشان، می‌توانست پاسخگوی برخی از شبهات در افکار عمومی جامعه باشد.

سیدعلی رئیسی عنوان کرد:  شب حادثه، ما به همراه ملت تا صبح بیدار و نگران بودیم و تا روز دوشنبه 31 اردیبهشت ساعت 8 صبح که خبر تأسف‌بار حادثه اعلام شد، در غم و اندوه سوختیم... حقیقتاً باور این اتفاق برای ما بسیار سخت است و ای‌کاش رخ نمی‌داد، تقدیر الهی بر این بود که شهید رئیسی چند سال در جایگاه ریاست‌جمهوری خدمت کند، امیدواریم دیگران، افکار ایشان را دنبال کنند و این نوع خدمت‌رسانی به مردم ادامه یابد.

او گفت: رئیس‌جمهور محترم فعلی و دولت ایشان و همه خدمتگزاران نیت خیر دارند و امیدواریم خدمات به‌سمتی پیش رود که مشکلات مردم به حداقل ممکن کاهش یابد و ان‌شاءالله اساساً با تدابیر مقتضی رفع گردد.

او در پایان تاکید کرد: شهید رئیسی با ارائه مدل حکمرانی نوین نشان داد که خدمتگزاری به شیوه‌ای متفاوت نیز ممکن است. او با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌ها و بدون محدود شدن به پشت میز، برای دستیابی به نتایج مطلوب و حل مشکلات مردم تلاش می‌کرد. شاید تمامی یا بخشی از برنامه‌های مد نظر او به اتمام نرسید، که این تقدیر الهی است. ان‌شاءالله، دیگران این مسیر را ادامه خواهند داد.