کد خبر: ۴۴۳۸۳۹
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۳
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۱۶۶

حذف صفر از پول ملی رسما کلید خورد‌

براساس پیش‌نویس حذف چهار صفر از پول ملی، در دوره گذار هر دو واحد پولی استفاده خواهد شد
حذف صفر از پول ملی رسما کلید خورد‌

براساس پیش‌نویس حذف چهار صفر از پول ملی، در دوره گذار هر دو واحد پولی استفاده خواهد شد

هیات عالی بانک مرکزی، نسخه پیش‌نویس آیین‌نامه اجرایی قانون اصلاح بند (الف) قانون بانک مرکزی (موضوع حذف چهار صفر از پول ملی) را تصویب کرد که بر اساس آن در دوره گذار، هر دو واحد پولی در گردش خواهد بود. 

به گزارش ایسنا، این آیین‌نامه مشتمل بر تعاریف، الزامات دوره آماده سازی اجرای حذف چهار صفر از پول ملی از جمله بازطراحی و آزمون سامانه ها، نرم افزارها و سخت افزارها توسط نهادها و دستگاه های مرتبط، برگزاری دوره های آموزشی، اجرای برچسب گذاری دوگانه قیمت ها و ... است.

براساس مفاد این آیین نامه، زمان آغاز دوره گذار حداقل چهار ماه قبل از شروع به صورت عمومی اطلاع رسانی می‌شود و در دوره گذار، هر دو واحد پولی در گردش خواهد بود. 

دستورالعمل‌ها و شیوه‌نامه‌های لازم درخصوص به روزرسانی خدمات بانکی، تطبیق ارقام واحدهای پولی دوگانه پس از تصویب آیین‌نامه در هیات وزیران، تدوین خواهد شد.