کد خبر: ۴۴۱۶۴۲
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۶
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۱۱۶

گزارش تازه استاندار مازندران از آتش‌سوزی الیت/ ۸ هکتار خسارت دید

مهدی یونسی گفت: وفاق، همدلی و همگرایی نقطه قوت این عملیات بوده است. در حال حاضر آتش به صورت لکه‌ای ادامه دارد و خسارت محدود به هشت هکتار است.

مهدی یونسی گفت: وفاق، همدلی و همگرایی نقطه قوت این عملیات بوده است. در حال حاضر آتش به صورت لکه‌ای ادامه دارد و خسارت محدود به هشت هکتار است.

مهدی یونسی، استاندار مازندران، گفت: آتش‌سوزی الیت با تلاش فوری تیم‌های مدیریتی، عملیاتی و امدادی در حال مهار است و با وجود وزش شدید باد در شب گذشته، کنترل کامل وضعیت حفظ شد. 

 وی افزود: امروز سازمان هوافضای سپاه و ارتش با دو فروند هواپیمای ایلوشن و مشارکت کشور ترکیه عملیات هوایی مهار آتش را آغاز خواهند کرد. حدود ۴۰۰ نیرو از استان‌های دیگر همراه با نیروهای بومی و تیم‌های امدادی در منطقه مستقر شده‌اند. 

 

استاندار مازندران با قدردانی از همراهی دولت و مشارکت مردم تاکید کرد: وفاق، همدلی و همگرایی نقطه قوت این عملیات بوده است. در حال حاضر آتش به صورت لکه‌ای ادامه دارد و خسارت محدود به هشت هکتار است. 

وی افزود: تا آنجایی که ممکن بود آتش کنترل شده است. 

یونسی تصریح کرد: تلاش‌ها برای مهار کامل آتش ادامه دارد و از حضور و همکاری همه نیروهای امدادی و بومی صمیمانه قدردانی می‌کند.