کد خبر: ۱۵۲۳۴۸
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۳
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۳۲

القاعده یک افسر یگان حفاظتی رئیس‌جمهور مستعفی یمن را ترور کرد

منابع محلی از ترورر یکی از افسران گارد ویژه رئیس‌جمهور مستعفی یمن توسط القاعده خبر دادند.

 به گزارش پایگاه خبری تیک (Tik.ir) ؛ منابع محلی در استان أبین در جنوب شرق یمن اعلام کردند، عناصر القاعده سرهنگ عبدالله الخضر یکی از افسران گارد ویژه عبدربه منصور هادی، رئیس‌جمهور مستعفی یمن را چند ساعت بعد از ربودنش در اطراف شهر لودر در استان أبین ترور کردند.

یک منبع به خبرگزاری آناتولی گفت: ساکنان محلی جسد سرهنگ عبدالله الخضر حسین را در حالی که آثار گلوله روی بدنش بود در نزدیکی چهارراه منتهی به منطقه الوضیع زادگاه عبد ربه منصور هادی در أبین یافتند.

این اولین بار است که عناصر القاعده از زمان آغاز فعالیتش در أبین در فوریه ۲۰۱۶ یک افسر را ربوده‌اند. عناصر القاعده در پی کشته شدن رهبر این گروه در استان به نام جلال بلعیدی در چهارم فوریه بر أبین مسلط شدند.

یک منبع دیگر تاکید کرد، افراد مسلح القاعده روز یکشنبه جلوی خودروی سرهنگ عبدالله الخضر را گرفته و او را از خودرواش بیرون کشیده و به محلی ناشناس بردند.

شهر لودر و مناطق مجاور آن شاهد تنش‌هایی بین افراد مسلح القاعده و ساکنان محلی است که در نتیجه آن تعدادی زخمی و کشته شدند.
*ایسنا 
برچسب ها: تیک