کد خبر: ۱۵۲۰۳۷
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۱
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۸۴۲

حکم قصاص برای مرد جوانی که همسرش را در انظار عمومی به قتل رساند

حجت الاسلام و المسلمین سیدمصطفی حقی گفت: حکم قصاص مرد جوانی که همسرش را در خیابان و جلوی چشم مردم به قتل رسانده بود، تأیید شد.

به گزارش پایگاه خبری تیک (Tik.ir) ؛ حجت الاسلام حقی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان بیان کرد: حکم قصاص مرد جوانی که همسرش را در خیابان و جلوی چشم مردم به قتل رسانده بود، تأیید شد.

وی تشریح کرد: در تاریخ ۱۸ آذرماه سال ۹۳ ، این مرد به قتل عمدی  همسرش با ضربات متعدد چاقو در وسط چهارراه تابلوی گرگان در انظار عمومی متهم شد.

حجت الاسلام حقی افزود: متهم پرونده در شعبه دوم دادگاه کیفری استان گلستان به قصاص نفس محکوم شد و پس از تجدید نظر خواهی در شعبه ۲۴ دیوان عالی کشور منتهی به قطعیت رای و اجرا شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان اضافه کرد: پرونده جهت اجرا به اجرای احکام ارسال شده است که پس از تشریفات قانونی و تقاضای اولیای دم رای به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد.
*میزان 
برچسب ها: تیک