کد خبر: ۱۵۱۸۳۱
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۷
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۱۰۱۱

شناسایی مهم ترین عامل میگرن

کارشناس بهداشت مواد غذایی هشدار داد: مصرف بی‌رویه نمک مهمترین عامل میگرن یا سردرد عصبی است.

به گزارش پایگاه خبری تیک (Tik.ir) ؛ حسین عبدالعزیزی کارشناس بهداشت مواد غذایی در خصوص مصرف نمک اظهار کرد: استفاده کم از نمک طعام مطلوب است، اما خوردن غذا با نمک مسئله دیگری است.
وی در ادامه با بیان اینکه میزان مصرف نمک طعام ۶ تا ۱۸ گرم است افزود: مصرف بیش از این میزان نمک طعام باعث افزایش فشار خون و بیماری قلبی می‌شود.

عبدالعزیزی تصریح کرد: کارشناسان معتقدند مصرف بی‌رویه نمک مهمترین عامل میگرن یا سردرد عصبی است.

وی در ادامه اذعان کرد: نمک همچنین باعث آب جمع شدگی در بدن، از دست دادن پتاسیم و تورم در پاها می‌شود.

عبدالعزیزی گفت: پتاسیم برای جذب و استفاده پروتئین در بدن ضروری است.

این کارشناس مواد غذایی متذکر شد: چنانچه شهروندان بخواهند میزان نمک خود را کاهش دهند می بایست از نوشیدن ماء الشعیر، استفاده از منوسدیم گلوتامات، جوش شیرین و  پودر پخت‌و پز، از خوردن گوشت‌هایی همچون ژامبون، سوسیس، غذاهای کنسرو شده یا یخ زده پرهیز کنند.

عبدالعزیزی در پایان خاطرنشان کرد: آشامیدنی‌های رژیمی ممکن است کم کالری باشند اما حاوی نمک هستند.
*فارس
برچسب ها: تیک