مجروح شدن هفت پلیس و هلاکت یک قاچاقچی در بروجن
فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری از انهدام باند تهیه، حمل و توزیع مواد مخدر و مجروحیت هفت مامور پلیس و هلاکت یک قاچاقچی در درگیری مسلحانه با سوداگران مرگ در شهرستان "بروجن" خبر داد.

وی با بیان اینکه مأموران از قصد قاچاقچیان مبنی بر انتقال یک محموله مواد مخدر به استان چهارمحال و بختیاری اطمینان حاصل کردند، افزود: پس از اعزام ماموران به محور"شهرضا به بروجن" و انجام اقدامات خاص پلیسی یک دستگاه پژو ۴۰۵ متعلق به قاچاقچیان، شناسایی شد.
فرمانده انتظامی استان ادامه داد: با هماهنگی مقام قضائی پس از توقیف این خودرو در بازرسی از آن، دو كیلوگرم هروئین كه به طرز ماهرانه ای در آن جاسازی شده بود، كشف و دو سوداگر مرگ نیز در این زمینه دستگیر شدند.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه در ادامه اجرای دستور مقام قضائی ماموران جهت بازرسی از مخفیگاه قاچاقچیان اعزام شدند، بیان داشت: در بازرسی از مخفیگاه آنها، ۲۰ گرم شیشه و ظروف آغشته به مواد مخدر كه محتویات آن توسط ساكنین منزل، قبل از ورود ماموران پلیس امحاء شده بود، كشف شد.
سردار غلامزاده گفت: هنگام خروج مأموران از منزل مذکور، اعضای این باند مجرمانه با سلاح سرد و گرم به مأموران حمله ور شدند که در این درگیری تعدادی از ماموران مجروح و متقابلا با تیراندازی ماموران دو نفر از مهاجمان مجروح و هنگام انتقال به مراكز درمانی یكی از آنها فوت كرد و بقیه آنها متواری شدند.
فرمانده انتظامی استان در پایان ضمن تأكید بر این موضوع كه مبارزه بی امان با سوداگران مرگ با قدرت ادامه خواهد یافت، گفت: این نوید را به شهروندان"نقنه" می دهیم كه در كوتاه ترین زمان ممکن بقیه افراد متواری این باند تهیه، حمل و توزیع مواد مخدر دستگیر خواهند شد و هم اكنون ما اطلاعات دقیق از هویت و مخفیگاه آنها داریم.
*میزان